Referensjobb

Förändringsledning – London Gatwick  3mån (aug-okt 2015)

Uppdraget utfördes åt Aviator Airport Alliance UK.

Mitt jobb var att ta hand om och finnas där för personalen medan befintliga chefer var upptagna med nya avtalskunder och sätta strukturen för kommande stora förändringar. Jag skulle också få personalen välvilligt inställd till kommande förändringar, samt motiverade under tiden allt omstrukturerades.

Verksamhetsutveckling – Umeå  (16jan-28feb 2017)

Uppdraget utfördes åt Delegate.

Ambitionen var att utveckla och få struktur på företaget.

”Marie vägledde oss på Delegate AB att effektivisera och strukturera upp våra arbetsrutiner, tydliggjorde arbetsroller samt ansvar, och hjälpte oss förbättra kommunikation och återkoppling både internt och ut mot kund, samt höll i medarbetarsamtal både enskilt och i samarbete med VD/ägare.

Uppdraget sköttes på ett professionellt sätt med genuint engagemang. Marie gav oss inspiration, nya tankesätt och en större förståelse för vad kunden vill ha och behöver. Som person är hon lyhörd, ärlig, och sprider positiv energi.

Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med MAKSi Management AB och kan varmt rekommendera Marie till andra företag som står inför ett vägskäl, någon typ av förändring eller företagsutveckling.

Peter Saari  – VD/ägare Delegate i Umeå AB”